L O A D I N G
blog banner

Tko sam?

Tko sam?

Posljednjih godina intenzivno, a već nešto više od desetljeća svojim darom spoznaje energije i njenih sila, kozmičkih zakona vječite borbe dobra nad zlim svoj dar koji sam počeo primjećivati od malih nogu primjenjujem u pomoći drugim ljudima.
Tim radom i bogatima i siromašnima pomažem da spoznaju sebe i postanu sretniji uspostavom sklada između duha i tijela.Vrlo sam osjetljiv na one potrebite i u nevolji. Veliki sam humanitarac i pomažem kada god stignem te se rado odazivam na svaki poziv da budem dio organizacijskog tima humanitarnih akcija.

Od malih nogu osjećao sam da sam drugačiji. Roditelji, obitelj i prijatelji često su se pitali kada bih im govorio događaje koje su mi se prikazivale kao vizije misleći da su samo to djetinjaste izmišljotine dok se nisu pokazale realnima i ostvarile. S vremenom su i oni i ja spoznali da imam dar kakav u biti spava u svima nama no mali broj nas običnih smrtnika ga i spozna i koristi u nastojanju da svoj i život drugih učini boljim i ljepšim, a svijet koji nas okružuje pozitivnijim.
Svi smo mi energija i sve oko nas je energija, bit je u tome kako tom energijom upravljamo i kako je preusmjeravamo na svijet oko sebe. Svatko od nas je isti kao i Svemir, sazdan od dobra i zla, ali kako bi rekao apački poglavica bit je u onome što hraniš, takav čovjek i jesi.
Danas oko nas puno se ljudi predstavlja za tzv. medije onog, okultnog zvanog svijeta i ove naše paralele u kojoj živimo. Često se savjeti traže listajući novinske stupce ili klikajući portale s rubrikom „horoskop“. Kada osjećamo da u nama ili nama bliskom negativna energija preuzima nadmoć traži se pomoć od brojnih samozvanih stručnjaka, majstora tarota, gatanja iz dlana i tko zna kakvih sve metoda koje svoje korijene imaju još kod prvih civilizacija, kako ih danas nazivamo paganskim.
Moj je savjet da ne nasjedate na svakojake reklame na televizijskom ekranu ili novinskom oglasu. Odabirom krivog „medija“ mali laik može si napraviti još više štete nego koristi, na sebe može navući nepoznate negativne entitete koji mu mogu još više zagorčati život.
Birajte mudro, s osjećajem onog čula u vama, osobu za koju osjetite da vam stvarno može pomoći i svojim darom izbalansirati vas za daljnji životni put u spoznaji samoga sebe, svjetlosti i sreći na vama prihvatljiv način.