L O A D I N G
blog banner

Iscjeljujući tretmani na daljinu

***U svojem radu svakodnevno se susrećem s pitanjima „kako možete raditi na daljinu“ i „moramo li doći do vas?“. Odgovor na pitanje je: Ne, vi ne morate doći kod mene jer ja vam mogu pomoći na daljinu, bez obzira gdje se nalazili. Možete biti na bilo kojem kontinentu i ja vam mogu opet pomoći.

Mnogi klijenti nakon iscjeljujućih tretmana na daljinu jednostavno nisu mogli pronaći riječi kojima bi opisali promjenu koja se dogodila kod njih. Nisu mogli sami sebi objasniti kako je to moguće ako osobe nisu u fizičkoj blizini. No, bitna je samo spoznaja da im je bilo bolje i da mnoge loše stvari nestaju kroz iscjeljujuće tretmane na daljinu. U radu s Božanskom energijom daljina ne stvara nikakav problem jer je Božanska energija svuda oko nas.

U nekim slučajevima iscjeljujući tretmani na daljinu pokazali su bolje rezultate od individualnih. Sama iskustva mojih klijenata govore o tome. Imao smo slučajeve gdje sam radio na daljinu u Danskoj, Švicarskoj, Italiji, Njemačkoj, Srbiji pa čak u Australiji i u drugim dalekim zemljama. U Hrvatskoj radim svakodnevno na daljinu, od Dubrovnika do Iloka. Mogu reći da sve više ljudi odabire upravo ovakav način tretmana jer je ušteda na troškovima znatna. Možete se opustiti u udobnosti svoga doma, izbjeći gužvu, vožnju i sve ostalo što se veže uz putovanje.

Tretmani na daljinu mogu se koristiti u svim situacijama, bez obzira radi li se o b blokadama u energetskom polju, stresnim situacijama i svemu što čini vaš svakodnevni život. Najbolji pokazatelji mojeg rada na daljinu su klijenti koji me preporučuju svojoj rodbini i prijateljima. Njihovi svakodnevni pozivi i zahvale dokaz su njihovog ozdravljenja, bolova svedenih na minimum, ponovna pokretljivost, pronalazak spoja s dušom, vraćenog osmijeha, ponovnog osjećaja ljubavi i još mnogo toga.

Na vama je da odlučite želite li pomoći sebi alternativnim putem te ostatak života provesti zdravije. Ako se odlučite potražiti pomoć, javite se bez straha,a ja ću se potruditi da učinim za vas sve najbolje kako bi vaš život postao onakav kakav zaista treba biti.

***NAPOMENA: Bilo kakva spiritualna metoda NIJE ZAMJENA ZA SLUŽBENU MEDICINU,STOGA STE DUŽNI LIJEČITI SE PO UPUTAMA SVOJEG LIJEČNIKA!